Проти судді, який відпустив Мартиненка, відкрили справу

Читать на русском
Якщо в діях судді Олександра Бобровника виявлять ознаки порушення присяги, він буде відсторонений і на розгляд ВРП буде подано подання про його звільнення.
Олександр Бобровник

Проти судді Солом'янського районного суду Києва Бобровника Олександра Вища рада правосуддя відкрилп дисциплінарну справу.

Про це повідомляють «Українські Новини», передає «Слово і Діло».

Відповідне рішення дисциплінарна палата ВСП ухвалила на засіданні в понеділок, 24 квітня.

У разі рішення палати про наявність у діях судді Бобровника ознак порушення присяги, він буде відсторонений і на розгляд ради буде подано подання про його звільнення.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє, що найближчим часом НАБУ надасть остаточну відповідь по справі МартиненкаСказано 16 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Справа проти Бобровника стосується несвоєчасного внесення копій судових рішень до Єдиного реєстру судових рішень. Такі факти зафіксовано в лютому-березні поточного року.

Відповідно до законодавства, судові рішення повинні вноситися до реєстру не пізніше наступного дня після їхнього ухвалення.

Нагадаємо, Бобровник дозволив відпустити на поруки з зали суду екс-депутата Верховної Ради від фракції «Народний фронт» Миколи Мартиненка.

Раніше Бобровник постановив заарештувати відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насирова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: