У НАБУ поскаржилися на тиск і погрози з боку «Народного фронту»

Читать на русском
В НАБУ поскаржились на погрози та тиск з боку депутатів від «Народного фронту» та вимагають керівництво партії вгамувати своїх однопартійців.
Національне Антикорупційне Бюро

У НАБУ заявляють про тиск з боку нардепів від «Народного фронту» на суддю, який обирає запобіжний захід для затриманих напередодні екс-нардепа Миколи Мартиненка та заступнику голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергія Переломи.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на інформацію Нацонального антикорупційного бюро.

«Під час судового засідання, яке відбувалося 21 квітня у приміщенні Солом'янського суду, були присутні більше 10 нардепів та декілька діючих міністрів від партії «Народний фронт». Деякі з них поводилися вельми зухвало, погрожували судді та прокурорам. Зокрема, депутати Логвинський та Пинзеник заявили слідчому судді Бобровнику, що його очікує «доля суддів Киреєва та Чауса», - йдеться у заяві.

За даними НАБУ, деякі інші заяви присутніх у залі суду політиків на адресу Національного антикорупційного бюро та САП, «зокрема й про те, що новостворені антикорупційні органи відпрацьовують «замовлення Кремля», «розвалюють коаліцію« та переслідують «героя Майдану», взагалі виходили за межі здорового глузду та етики державного діяча».

Справа «сірого кардинала» Яценюка: чому НАБУ «взяло» Мартиненка і чим буде шантажувати НФПолітичний аналітик оцінив роботу НАБУ і пояснив, чому детективи взялися саме за справу Мартиненка, і чи призведе це до виходу НФ з коаліції.

«НАБУ закликає керівництво партії «Народний фронт» ... вгамувати своїх однопартійців, оскільки вони своєю поведінкою не лише заважають правосуддю, але й знищують довіру, яка ще лишилася у суспільства до державних інститутів», - заявили в НАБУ.

Нагадаємо, що адвокат колишнього народного депутата Миколи Мартиненка Петро Бойко заявляє, що у його підзахисного немає 300 мільйонів гривень, які потрібні для виплати застави.

Зазначимо, що 3 жовтня 2016 року народний депутат України Павло Пинзеник заявив, що фракція «Народного фронту» ініціюватиме запровадження візового режиму із Російською Федерацією. Побачимо, чи зможе політик виконати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: