До Євробачення центр Києва перекриють майже на місяць: список вулиць

Читать на русском
Столична влада обмежить рух транспорту в центральній частині Києва у зв'язку з організацією та проведенням заходів міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Столична влада обмежить рух транспорту в центральній частині Києва у зв'язку з організацією та проведенням заходів міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства, передає «Слово і Діло».

«У зв'язку з організацією і проведенням заходів пісенного конкурсу Євробачення-2017 у столиці будуть внесені тимчасові зміни в організацію дорожнього руху», - сказано в ньому.

З 25 квітня по 18 травня буде обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської) і на вул. Прорізній (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик).

Також з 25 квітня по 18 травня буде заборонено рух пішоходів на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізній нижньою частиною тротуару на непарній стороні вул. Хрещатик).

Згідно з повідомленням, у рамках проведення церемонії відкриття Євробачення-2017 вносяться тимчасові обмеження руху транспортних засобів і пішоходів в обох напрямках з 6 травня до 7 травня на вул. Інститутській (від вул. Ольгинської до Кріпосного провулка), на вул. Садової (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського), на вул. Липській (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського), на вул. Шовковичній (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського).

7 травня з 13:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках на вул. Михайла Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги).

Також буде тимчасово заборонено рух транспортних засобів та обмежено рух пішоходів в обох напрямках з 6 травня до 7 травня на вул. Михайла Грушевського (від Паркової дороги до вул. Івана Мазепи).

7 травня з 13:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів і пішоходів в обох напрямках на Парковій дорозі (від Петрівської алеї до пл. Андрія Первозванного) і на Петровській алеї (від Європейської площі до Паркової дороги).

На «Євробачення» продадуть на 20 тисяч квитків менше, ніж було заявленоНа «Євробачення-2017» вже продано 25 тисяч квитків, що становить половину з заявленої кількості квитків організаторами.

Крім того, у рамках проведення заходів на території Арени-МВЦ (вул. Броварська, 15) буде внесено тимчасові зміни в організацію дорожнього руху.

Зокрема з 24:00 30 квітня до 23:00 14 травня буде обмежено рух транспортних засобів і пішоходів на вул. Микільсько-Слобідській в обох напрямах (від вул. Панельної до вул. Митрополита Андрея Шептицького) і на вул. Митрополита Андрія Шептицького (від вул. Микільсько-Слобідської до вул. Раїси Окіпної).

Наголошується, що на час проведення заходів будуть внесені зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить зазначеними вулицями.

До Євробачення-2017 знімуть ролик про Київ за 270 тис. грн.

Нагадаємо, Київ випустив правила поведінки для гостей Євробачення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: