Київ випустив правила поведінки для гостей Євробачення

Читать на русском
МВС спільно з Мінсоцполітики та Нацполіцією підготували інформаційні брошури з правилами поведінки для іноземних гостей Євробачення-2017.

МВС спільно з Мінсоцполітики та Нацполіцією підготували інформаційні брошури з правилами поведінки для іноземних гостей Євробачення-2017.

Так, гостям пропонують завжди тримати при собі паспорт, оскільки якщо їх зупинить поліція - документи допоможуть підтвердити особистість, пише «Слово і Діло». Зокрема якщо працівник правоохоронних органів не має форми, повинен сам показати документи і озвучити причину перевірки.

Іноземець може використовувати чинне водійське посвідчення у разі оренди авто в Україні. Якщо він порушить правила дорожнього руху, повинен буде сплатити штраф протягом 15 днів.

Іноземцям також настійно радять знати номер телефону представництва своєї країни в Україні, який знадобиться якщо його затримають.

Крім того, закордонним відвідувачам Євробачення-2017 радять тримати гаманці та цінні речі в безпечному місці, оскільки кишенькове шахрайство - дуже поширене явище, особливо в людних місцях.

Також іноземцям не радять вживати алкоголь в громадських місцях, пити за кермом, грати в азартні ігри, робити покупки в стихійних місцях, піднімати гаманець, який лежить на землі.

На «Євробачення» продадуть на 20 тисяч квитків менше, ніж було заявленоНа «Євробачення-2017» вже продано 25 тисяч квитків, що становить половину з заявленої кількості квитків організаторами.

Крім того, попереджається, що секс і сексуальне насильство неповнолітніх тягне за собою 5-річне ув'язнення. Заклик до проституції або плата за сексуальні послуги може каратися 15 роками за гратами.

У буклеті представлені і телефони служб порятунку, контакти поліції і Мінсоцполітики для звернень.

Як повідомлялося раніше, в Європейській мовній спілці заявили, що Росія не буде брати участі в Євробаченні-2017 Києві.]

Нагадаємо, до {embe

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: