Будівництво головної сцени Євробачення-2017 завершено

Читать на русском
Всі будівельно-монтажні роботи для сцени завершено. Скоро почнуться репетиції зі статистами для перших трьох країн-учасниць.

У Міжнародному виставковому центрі повністю завершено будівництво сцени Євробачення-2017. 20 квітня на ній стартують технічні репетиції.

По це повідомляє «U», передає «Слово і Діло».

«Усі будівельно-монтажні роботи для сцени завершені. Зараз ми очікуємо на реквізит від кількох країн-учасниць. Це маленькі, але надзвичайно важливі деталі і для делегацій, і власне для телевізійного шоу. Вже зовсім скоро розпочнуться репетиції зі статистами для перших трьох країн-учасниць», – сказав виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

Відзначається, що повністю готова основна сцена і сцена Б, а також усе освітлювальне, звукове та відеообладнання. На місці розташовано 20 камер.

За словами продюсера конкурсної частини шоу Євробачення-2017 Крістера Бйоркмана, у фіналі конкурсу виступатимуть Руслана і Джамала.

«Ми всією душею сподіваємося, що представимо такі шоу, якими пишатиметься кожен українець», – розповів Бйоркман.

Як відомо, півфінали Євробачення-2017 конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Церемонія відкриття пісенного конкурсу відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі «Парковий», Червона доріжка – того ж дня біля Маріїнського палацу.

Євроклуб діятиме в Парковому з 1 по 14 травня. Містечко Євробачення працюватиме з 4 по 14 травня і розташується на Хрещатику – від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.

Промо-ролик Євробачення-2017 коштуватиме Київській міській державній адміністрації 270 тисяч гривень.

Також МВС спільно з Мінсоцполітики та Нацполіцією підготували інформаційні брошури з правилами поведінки для іноземних гостей Євробачення-2017.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: