«Укрзалізниця» повідомила, що з 1 червня зростуть ціни на квитки

Читать на русском
Укрзалізниця повідомила про те, на скільки зростуть ціни на квитки з 1 червня 2017 року, відповідно до фінплану.
Квитки на поїзд знову подорожчають

В «Укрзалізниці» очікують отримати додаткові 7 млрд. грн. від підвищення тарифів, яке, відповідно до фінплану підприємства, має початися вже з 1 червня 2017 року.

Про це під час інфраструктурного форуму розповів член правління Української залізниці Іренеуш Василевський, пише «Слово і Діло».

«Для нас важливо, щоб був прийнятий новий фінплан. І там вже закладено підвищення тарифів з червня. Ми хочемо, щоб воно було в межах 20-25%», - сказав Василевський.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв звільнити Войцеха Бальчуна з посади голови правління ПАТ «Укрзалізниця»Сказано 10 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

За його словами, удосконалений фінансовий план буде розглянутий на засіданні членів правління «Укрзалізниці» на наступному тижні.

Нагадаємо, що вчора міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив про готовність голосувати за відставку глави ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Балчуна, річний контракт з яким закінчується в травні 2017 року.

Відзначимо також, що в травні 2017 року план розвитку ПАТ «Укрзалізниця» на найближчі 5 років буде представлений Кабінету міністрів.

А 25 січня 2017 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв зробити все для того, щоб ПАТ «Укрзалізниця» було успішним, подивимося, чи зможе глава уряду виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: