Омелян готовий відправити Балчуна у відставку

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що у нього є кандидатури на пост глави Укрзалізниці, зокрема західноєвропейські фахівці.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив про готовність голосувати за відставку глави ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Балчуна, річний контракт з яким закінчується в травні 2017 року.

Про це він сказав журналістам у кулуарах Українського інфраструктурного форуму в Києві у четвер, 20 квітня, передає «Інтерфакс-Україна», повідомляє «Слово і Діло».

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв звільнити Войцеха Бальчуна з посади голови правління ПАТ «Укрзалізниця»Сказано 10 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Контракт слід було б розірвати вже на другому місяці роботи Войцеха Балчуна, але це питання має бути вирішене на Кабміні в травні цього року» - сказав він.

Міністр додав, що у нього є кандидатури на пост глави «Укрзалізниці», зокрема серед колишніх залізничників, а також західноєвропейські фахівці. Всього у Омеляна є три кандидатури, однак він не уточнив імен.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» після 2-річної перерви організувала тендер на купівлю 46 тис тонн металобрухту, щоб виконати доручення уряду.

Також Міністерство інфраструктури розраховує на підвищення тарифів на залізничні вантажні перевезення «Укрзалізницею» у червні-липні 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: