Бойовики знеструмили п'ять населених пунктів Ясинуватського району

Читать на русском
Внаслідок обстрілу бойовиками пошкоджена ЛЕП Орловка-Колгоспна, в результаті чого знеструмлені п'ять населених пунктів Ясинуватського району Донецької області.

Внаслідок обстрілу бойовиками пошкоджена ЛЕП «Орловка-Колгоспна», в результаті чого знеструмлені п'ять населених пунктів Ясинуватського району Донецької області.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, пише «Слово і Діло».

«Через пошкодження ЛЕП «Орловка-Колгоспна», без електропостачання також залишилися 5 населених пунктів Ясинуватського району, Орловка, Ластівчине, Семенівка, Петровське та Бердичів. Донецька фільтрувальна станція працює в штатному режимі. Жителі Авдіївки електропостачанням забезпечені, за винятком вуличного освітлення, яке довелося відключити для стійкої роботи системи енергопостачання міста», - написав П.Жебрівський.

Черниш попередив про погіршення ситуації на ДонбасіМіністр з питань окупованих територій Вадим Черниш зазначив, що до літа гуманітарна ситуація на Донбасі може стрімко погіршитися.

Крім того, в результаті обстрілу бойовиків, перебита ЛЕП «Макіївська - АКХЗ№2», в результаті чого, Авдіївський коксохімічний завод змушений перейти на електроенергію власної генерації.

«Наша сторона в СЦКК готує запит на коридор і режим тиші, щоб, по можливості, вранці почати відновлювальні роботи», - зазначив П.Жебрівський.

Раніше повідомлялося про двох загиблих воїнів ЗСУ під Авдіївкою.

Нагадаємо, бойовики «ДНР» зганяють бюджетників на фейковий військові навчання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: