Шокіну відмовлено у розгляді позову про поновлення на посаді

Читать на русском
Колишній генпрокурор Шокін вже вдруге подав позов до ВАСУ, в якому вимагає скасувати рішення Президента Петра Порошенка та Верховної Ради про його звільнення з посади.
Віктор Шокін

Вищий адміністративний суд відмовився розглядати позов екс-генпрокурора Віктора Шокіна про відновлення його на посаді.

Таке рішення оголосив суддя Валентин Морозов, повідомляє «Укрінформ» з посиланням на представника прес-служби суду Галину Гаєвську, передає «Слово і Діло».

«У задоволенні клопотання позивача про поновлення строку звернення у Вищий адміністративний суд відмовити. Адміністративний позов Шокіна Віктора Миколайовича до Президента і Верховної Ради про визнання незаконними та скасування рішень залишити без розгляду», - процитувала вона постанову суду.

Повернення Шокіна в ГПУ: мотиви, шанси та «договорняки» з БанковоюПолітичний експерт оцінив шанси поновлення Віктора Шокіна на посаді генпрокурора та розповів, з чим може бути пов'язана активність колишнього керівника ГПУ.

Це рішення може бути оскаржене у Верховному суді.

Як повідомлялося, колишній генпрокурор Шокін вже вдруге подав позов до ВАСУ, в якому вимагає скасувати рішення Президента Петра Порошенка і Верховної Ради про його звільнення з посади.

Нагадаємо, сьогодні Президент Петро Порошенко був викликаний на допит Вищим адміністративним судом України за позовом екс-генпрокурора Шокіна.

Раніше співробітники Національного антикорупційного бюро провели перевірку колишнього генерального прокурора Віктора Шокіна за фактами незаконного збагачення, однак не знайшли ознак злочину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: