У Мінінфраструктури назвали ймовірну дату підвищення тарифів на залізничні перевезення

Читать на русском
У Міністерстві інфраструктури України розповіли, коли планують підняти тарифи на залізничні перевезення.
Фото: УНІАН

Міністерство інфраструктури розраховує на підвищення тарифів на залізничні вантажоперевезення «Укрзалізницею» в червні-липні 2017 року.

Про це на міжнародній конференції «Залізниці України: розвиток та інвестиції» заявив перший заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Завжди, коли ми обговорюємо питання, пов'язані з вантажним перевезеннями, виникає питання тарифів. З початку року питання це дуже активно обговорювалося. Я можу відкрито сказати, що є послідовним прихильником підвищення залізничних тарифів у поточних реаліях, тому що це поки що єдиний реальний інструмент проведення змін в компанії, джерело коштів для модернізації та оновлення рухомого складу... Розраховуємо на те, що ми встигнемо швидко провести процес узгодження і провести підвищення тарифів із червня-липня цього року», – сказав заступник міністра.

Він зазначив, що розмір підвищення поки що повністю озвучити не може, оскільки на сьогодні розглядаються різні варіанти, «він повинен бути таким, щоб компенсувати розмір і обсяг капітальних інвестицій, який планувався на початку року».

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко заявив, що тарифи на комуналку не будуть підвищуватися.

Раніше прем'єр-міністр Гройсман повідомив, що підстав для підвищення тарифу на газ немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: