На суховантажі, що потонув у Чорному морі, були громадяни України

Читать на русском
За повідомленням прес-служби МНС в окупованому Криму, на суховантажі, який затонув сьогодні в Чорному морі, були також громадяни України.
Суховантаж. Крим

На російському суховантажі, котрий затонув сьогодні в акваторії Чорного моря, були громадяни України.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

На суховантажі «Герої Арсеналу», що затонув сьогодні в Чорному морі, було 9 громадян України, 2 особи з Росії і одна - з Грузії. Про це повідомив начальник прес-служби управління МНС РФ у окупованому Криму Володимир Іванов.

Одного з дванадцяти членів екіпажу судна піднято на борт в стані сильного переохолодження, ще з чотирма налагоджений візуальний контакт.

«Рятувальники бачать людей у ​​рятувальних жилетах, але, на жаль, вони не можуть підняти їх на борт рятувальної шлюпки. Їх сильною хвилею відносить від корабля. Поки їх стан незрозумілий», - сказав Іванов.

«Попередньо, за доповіддю екіпажу, під час аварії корабля вони зіткнулися з сильним штормом. Справитися зі стихією екіпажу не вдалося, і судно затонуло», - повідомив начальник прес-служби.

«Попередньо суховантаж міг мати недоліки технічного стану, однак стверджувати це однозначно не можна. Всі документи будуть перевірені», - сказав Іванов.

Нагадаємо, що сьогодні в районі Керченської переправи в акваторії Чорного моря зазнав аварії російський суховантаж «Герої Арсеналу».

Раніше 6 квітня українське риболовецьке судно «Рибак Херсона» затримали в анексованому Криму «за порушення кордону РФ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: