Київ потрапив до десятки найдешевших міст для туристів

Читать на русском
Столиця України розмістилася на сьомому місці рейтингу найменш витратних міст світу для туристів, які звикли відпочивати дешево, але комфортно.

Столиця України розмістилася на сьомому місці рейтингу найменш витратних міст світу для туристів, які звикли відпочивати дешево, але комфортно.

Експерти сервісу Hoppa встановили найбільш дешеві напрямки для відпочинку в світі. Лідером виявилася болгарська столиця Софія, передає Daily Star, пише «Слово і Діло».

За підрахунками фахівців, мандрівникові там знадобиться, в середньому, 47,7 долара на день для відпочинку. У цю суму входить нічліг в готелі, проїзд на таксі, вечеря, а також пляшка вина, пиво і коктейлі.

На другому місці опинився Каїр, де для відпочинку мандрівникові знадобиться 48,8 долари на добу. Третє місце посіло колумбійське місто Картахена, де буде потрібно близько 50 доларів на добу.

Україна втратила позиції в рейтингу туризмуУкраїна втратила позиції в рейтингу туристичної конкурентоспроможності, знизившись на 12 рядків, порівняно з 2013 роком.

Серед найбільш дешевих також виявилися Бухарест (Румунія, 54,8 долара), Анталья (Туреччина, 55 доларів), Сиемреап (Камбоджа), Київ, Маніла (Філіппіни), Мехіко (Мексика) і Сліма (Мальта).

Як повідомлялося, Київ потрапив в топ-10 найбільш доступних за ціною міст світу.

Нагадаємо, Україна опустилася на дев'ять позицій у рейтингу щасливих країн. Також Україна залишається в десятці найбідніших країн світу за версією Bloomberg.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: