У Південному Судані розбився літак: усі пасажири вижили

Читать на русском
У Південному Судані під час заходу на посадку зазнав катастрофи пасажирський лайнер, на борту якого перебували 43 людини, всі вони вижили.

У Південному Судані під час заходу на посадку зазнав катастрофи пасажирський лайнер, на борту якого перебували 43 людини, всі вони вижили.

Про це повідомляє видання Аirlive з посиланням на представника авіаперевізника, пише «Слово і Діло».

Всі пасажири, які знаходилися на борту літака, що зазнав аварії в Південному Судані, вижили.

Спочатку повідомлялося, що в катастрофі загинули всі пасажири і члени екіпажу. Однак незабаром з'ясувалося, що жертв немає: людей вдалося евакуювати до того, як лайнер згорів.

Найрезонансніші авіакатастрофи у світовій історіїЗбиття радянським винищувачем південнокорейського літака, теракт 11 вересня у США та трагедія малайзійського «Боїнга»: «Слово і Діло» зібрало список найгучніших авіакатастроф в історії людства.

Представник президента Південного Судану назвав те, що трапилося дивом. За його словами люди, що знаходилися на борту, отримали лише незначні травми.

Катастрофа сталася в місті Вау, куди літак прямував зі столиці країни Джуби. Він здійснював посадку в умовах сильного туману. Лайнер належав авіакомпанії South Supreme Airlines.

Як повідомлялося, в американському місті Ріверсайд, штат Каліфорнія, легкомоторний літак впав на житлові будинки, чотири людини загинули.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: