Розенко розкритикував заяви голови місії МВФ в Україні

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр Розенко різко розкритикував заяви глави місії МВФ в Україні Рона ван Родена.
Павло Розенко

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко поставив під сумнів професійні здібності глави місії Міжнародного валютного фонду в Україні Рона ван Родена.

Про це чиновник написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Так, коментуючи статтю ван Родена на тему реформування пенсійної системи, він зазначив, що глава місії МВФ не розуміє українських реалій.

Пенсійна реформа: складається враження, що її мета – позбавити людей шансу жити гідноЕксперт з питань пенсійного забезпечення оцінив пенсійну реформу в Україні, яку готують на вимогу кредиторів.

«Після слів «експерта», що «основна структура пенсійної системи не змінилася з радянських часів», пропало будь-яке бажання читати цю всю маячню до кінця...», - написав Розенко.

«Ну а сентенції на тему запровадження другого рівня - взагалі «no comment». Людина просто не розуміє, що це таке і як воно все працює... Жахлива непрофесійність!!!», - додав чиновник.

У своїй статті ван Роден заявив, що «введення так званої накопичувальної пенсійної системи (другий рівень) на додаток до діючої системи, на чому деякі наполягають, не матиме особливого сенсу без попереднього виправлення недоліків існуючої системи».

«Введення накопичувальної системи було б передчасним, враховуючи нинішній рівень розвитку фінансових ринків і нормативно-правову базу в Україні», - написав глава місії МВФ.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко запевнив, що підтримає вимогу МВФ щодо надання НАБУ права на «прослушку»Сказано 4 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

Нагадаємо, що 3 березня Розенко запевняв, що в останній редакції меморандуму між Україною та Міжнародним валютним фондом (МВФ) немає умови підвищення пенсійного віку.

Чергова місія Міжнародного валютного фонду має прибути в Україну в травні. Про це повідомив заступник голови Національний банк України Дмитро Сологуб.

5 квітня 2017 року народний депутат Олег Ляшко заявив, що «радикали» не голосуватимуть за законопроекти на виконання угоди з МВФ. Побачимо, чи вдасться політику виконати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: