У Києві відновили роботу три центри з оформлення закордонних паспортів та ID-карт

Читать на русском
Три сервісних центри з оформлення закордонних паспортів та ID-карт відновили свою роботу в Києві.

Три сервісних центри з оформлення закордонних паспортів та ID-карт відновили свою роботу в Києві.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт державного підприємства «Документ».

«Три центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» у Києві відновили роботу в повному обсязі як з оформлення, так і з видачі закордонних паспортів та ID-карт. Очікуємо вас за адресами: бульвар Тараса Шевченка, 27; проспект Миколи Бажана, 1-Е; Документ-сервіс «Готово», площа Лесі Українки, 1», – йдеться в повідомленні.

Також у держпідприємстві зауважили, що інші центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» працюють в режимі видачі біометричних закордонних паспортів та ID-карт через підрозділи міграційної служби.

«Якщо ви отримали SMS про готовність документів і не маєте можливості почекати з отриманням паспорта, ви маєте можливість отримати його в територіальних підрозділах ГМС. За попереднім погодженням необхідно звернутися по телефону центру», – радять в держпідприємстві.

Також в «Документі» відзначили, що з технічних причин прийом документів на оформлення біометричного закордонного паспорта і ID-карт тимчасово припинений до відновлення роботи каналів зв'язку, а про початок прийому повідомлять окремо.

Нагадаємо, 9 квітня в державному підприємстві «Документ» тимчасово припинили видавати закордонні паспорти нового зразка і ID-карти.

У «Документі» пояснили збої в роботі технічними проблемами, пов'язаними зі слідчими діями Служби безпеки України, які вона проводить стосовно одного з операторів зв'язку.

Досі Державна міграційна служба видала українцям 3 мільйони біометричних паспортів і прогнозує, що після скасування безвіза з ЄС кількість отриманих біометричних паспортів зросте.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: