Суд зняв арешт з рахунків компаній Клюєвих

Читать на русском
Київський апеляційний госпсуд 6 квітня скасував арешт 121,8 млн грн на рахунках трьох компаній братів Андрія і Сергія Клюєвих.

Київський апеляційний госпсуд 6 квітня скасував арешт 121,8 млн грн на рахунках трьох компаній братів Андрія і Сергія Клюєвих.

Про це йдеться у відповідній постанові на сайті Єдиного реєстру судових рішень, передає «Слово і Діло».

Янукович перекладає провину за силовий розгін Майдану на Клюєва та ЛьовочкінаНімецькі засоби масової інформації повідомляють, що президент-утікач Янукович звинувачує Клюєвата Льовочкіна в застосуванні сили до активістів Майдану.

Так, апеляційна інстанція скасувала рішення Господарського суду Київської області від 23 вересня 2016 року, винесене в рамках провадження за позовом «Укрсоцбанку» про стягнення 4,2 млн доларів, 161,7 тис. євро і 8 млн грн (в еквіваленті 121,8 млн грн) і ПАТ «Завод по обробці кольорових металів», ТОВ «Київський торговий дім «Завод по обробці кольорових металів» та ТОВ «Торговий дім «Артемівський завод по обробці кольорових металів».

«Ухвала Господарського суду Київської області у провадженні № 911/3107/16 від 23.09.2016 про задоволенні заяви Публічного акціонерного товариства «Укрсоцбанк» про забезпечення позову скасувати», - йдеться в ухвалі Господарського суду Київської області.

Згідно із судовими матеріалами, свої позовні вимоги «Укрсоцбанк» обґрунтовує заборгованістю ПАТ «Завод по обробці кольорових металів» за кредитним договором від 5 квітня 2013 року, поручителями за яким були два інших підприємства.

Раніше суд не дозволив ГПУ почати заочне розслідування проти Андрія Клюєва.

Нагадаємо, раніше Клюєв розповів про наказ Януковича під час розстрілу Майдану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: