Сніг і заморозки до -3: синоптики розповіли, якою буде погода цього тижня

Читать на русском
У найближчі дні в Україні очікується похолодання. На цьому тижні синоптики прогнозують заморозки до -3 градусів.

У найближчі дні в Україні очікується похолодання. На цьому тижні синоптики прогнозують заморозки до -3 градусів.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС з посиланням на Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

«Вночі 17 квітня в західних, більшості північних, Київській і Вінницькій областях на поверхні грунту та місцями в повітрі заморозки 0-5», - йдеться в повідомленні.

Вночі 18 квітня очікується до -1 градуса в центрі і на заході країни, вдень повітря прогріється до +7 градусів і до 12 тепла в деяких західних областях.

На сході буде трохи тепліше: вдень 12 -14 тепла, вночі 5-7 градусів вище нуля. У центральних областях 3-6 тепла вдень, і приблизно така ж температура буде вночі.

Метеорологи передбачили екстремальні погодні катаклізми цьогорічНепрості і надзвичайно небезпечні погодні явища триватимуть і в 2017 році згідно прогнозів Всесвітньої метеорологічної організації, яка раніше визнала минулий 2016 рік найтеплішим за всю історію наукових спостережень за кліматом.

У середу, 19 квітня, по всій країні від 3 до 7 тепла вдень і 1 і -1 градус вночі. Майже по всій території країни очікуються дощі, мокрий сніг.

За даними метеорологів 20 квітня похолодання посилиться. По всій країні очікуються дощі, періодично з мокрим снігом. Нічна температура знизиться до 3 градусів морозу, денна підніметься максимум до 8 тепла.

Згідно з прогнозами Всесвітньої метеорологічної організації у 2017 році очікуються непрості і надзвичайно небезпечні погодні явища.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: