Гройсман обіцяє розширити програму реімбурсації ліків

Читать на русском
Кабмін планує розширення програми реімбурсації ліків, забезпечивши безкоштовними медикаментами хворих, які їх потребують.

Кабмін планує розширення програми реімбурсації ліків, забезпечивши безкоштовними медикаментами хворих, які їх потребують.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування зі студентами в Донецькому національному медичному університеті в Кропивницькому, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Урядовий портал.

«У наших планах розширити програму реімбурсації, забезпечення безкоштовними ліками тих, хто в них потребує. У наших планах - розвиток цієї програми», - сказав він, відповідаючи на питання.

Прем'єр-міністр зазначив, що уряд дсяг зниження ціни на медичні препарати за певними категоріями на 10-30-60%. І це, за його словами, тільки початок.

Гройсман нагадав, що програма реімбурсації - якісна і фундаментальна праця, яку неодноразово намагалися зірвати, постійно вигадуючи різні корупційні схеми. «Але ми створили систему - відкриту, публічну, прозору. У наших інтересах розширювати цю програму в ім'я здоров'я всіх українців», - підкреслив він.

Нагадаємо, «Слово і Діло» показало, як уже з 1 квітня має запрацювати анонсована урядом програма реімбурсації ліків, а також попутно нагадало, хто з політиків обіцяв українцям дешеві медпрепарати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: