У Росії затримали опозиційного політика

Читать на русском
Силовики випиляли двері квартири В'ячеслава Мальцева і почали обшук. Слідчий показав ухвалену Басманним судом Москви постанову про проведення обшуку за кримінальною справою.
В'ячеслав Мальцев

Російського опозиційного політика В'ячеслава Мальцева затримали сьогодні, 13 квітня, в Саратові. Силовики випиляли двері його квартири і почали обшук.

Як повідомляє [Радіо Свобода, про це під час трансляції на своєму каналі в мережі Periscope розповів сам політик, передає «Слово і Діло».

Слідчий показав Мальцеву і його дружині прийняте Басманним судом Москви постанову про проведення обшуку по кримінальній справі. Слідчий відмовився викликати незалежних свідків, про що просила дружина Мальцева.

Невідомо, де зараз знаходиться затриманий опозиціонер. За інформацією російського сайту «ОВС-Інфо», обшуки пройшли також у двох соратників Мальцева.

В'ячеслав Мальцев є колишнім кандидатом в депутати Державної думи Росії від Партії народної свободи (ПАРНАС). На дебатах в ефірі центральних російських каналів він закликав до імпічменту президента Володимира Путіна.

Нагадаємо, 27 березня під час акції протесту в Москві заарештували російського опозиціонера Олексія Навального на 15 діб за непокору поліції.

3 квітня в центрі Москви під час несанкціонованої акції протесту опозиції були затримано 59 її учасників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: