Геращенко обурив законопроект «Самопомочі» про окуповані території

Читать на русском
Ірина Геращенко різко розкритикувала законодавчу ініціативу Самопомочі щодо окупованих територій.
Ірина Геращенко

Народний депутат і представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко різко розкритикувала законодавчу ініціативу фракції «Самопоміч» щодо окупованих територій.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення Геращенко в Facebook та з трибуни Верховної Ради.

За словами нардепа, проект закону №3593-д про тимчасово окуповану територію України ніяк не допоможе процесу звільнення заручників на Донбасі, залишивши це питання «головним болем президента, СБУ, Мінської групи».

Зате, вважає Геращенко, цей законопроект у разі прийняття «накрутить бідні сім'ї, які шукають будь-який спосіб для звільнення своїх рідних».

«Це і є мета цієї політсили - втягнути сім'ї в брудні політичні ігрища, скакати на кайданах заради свого законопроекту, а не заручників», - підкреслила Геращенко.

Вона розповіла, що звернулася до фракції «Самопоміч» з питанням, чи готові депутати проголосувати за амністію бойовиків заради звільнення українських заручників. «Жодної руки не піднялося! Тому взяти і зробити, в тому числі звільнити - повинні інші ..... А ось критикувати - тут все мастаки », - підкреслила Геращенко.

Також сьогодні Геращенко повідомила, що проросійські бойовики вимагають передати їм за обміном близько 100 злочинців, які сидять за вбивства, насильство, мародерство і теракти.

Крім того, нардеп зазначила, що НАТО виділить більше мільйона євро на розвиток служби по розмінуванню ДСНС.

15 грудня 2016 року народний депутат України Ірина Геращенко пообіцяла, що державна влада України забезпечить лікування та повну реабілітацію кожному громадянину України, після їх повернення з військового полону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: