Сироїд заявила про тиск на представниць слабкої статі «Самопомочі»

Читать на русском
На ранковому засідання Верховної Ради, віце-спікер Оксана Сироїд згадала про наклепи на Олену Сотник, а також повідомила про напади на житло Вікторії Войціцької.
Оксана Сироїд

Під час ранкового засідання Верховної Ради, віце-спікер Оксана Сироїд поскаржилась на репресивні методи тиску влади на опозицію. В першу чергу, політик звернула увагу на наклепи по відношенню до Олени Сотник, а також згадала про напади на житло Вікторії Войціцької.

Про це повідомляє «Слово і діло» з посиланням на «112 Україна».

«Насправді нікого репресійними методами тиску на опозицію в цьому залі і в цій країні не здивуєш. Але стосовно саме «Самопомочі» випробовуються новітні методи. Сьогодні таким методом є масований тиск на жінок депутаток «Самопомочі». Я думаю, ви пригадуєте багатомісячну наклепницьку атаку стосовно Олени Сотник, яка залишилася без спростування та вибачення, напад на будинок та приватне авто Вікторії Войціцької без розслідування. Вже впродовж року секретаря міської ради Житомира Наталію Чиж шантажують, вимагаючи піти з посади за її принципову позицію» - сказала з трибуни Верховної Ради Оксана Сироїд.

«Не змогли залякати секретаря Луцької міської ради і незаконно усунули з посади для того, щоб у незаконний спосіб керувати містом. Вихідними влада санкціонувала ганебну акцію - жалобну ходу під вікнами депутата міської ради Ольги Балицької за її принципову позицію стосовно забудови у місті Києві. Сьогодні Львівська обласна рада зібралася на позачергове засідання виключно для того, аби усунути з посади першого заступника голови Львівської обласної ради знову ж таки, з її позицію, яка робить життя багатьох депутатів некомфортним. Шановні чоловіки-можновладці, та істерія, з якою ви взялися за жінок «Самопомочі», є проявом вашої слабкості, але для нас це велика честь», – заявила у своїй промові віце-спікер.

У торішній декларації Сироїд півмільйона гривень і шість земельних ділянок29 грудня 2016 року Сироїд придбала право на будинок площею 180,8 кв. м та шість земельних ділянок у селі Волсвин (Львівська область). Раніше Сироїд стверджувала, що всю нерухомість отримала в спадок від матері.

Нагадаємо, що 6 лютого Сироїд пообіцяла, що «Самопоміч» буде вимагати відставки міністра з питань окупованих територій. Ця обіцянка була виконана.

У декларації Оксани Сироїд за 2016 рік записано півмільйона гривень, шість земельних ділянок та один житловий будинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: