Рева розповів, на якому етапі перебуває законопроект про пенсійну реформу

Читать на русском
У Міністерстві соціальної політики розповіли, на якому етапі перебуває законопроект про реформу пенсійної системи.
Андрій РеваФото: УНІАН

Законопроект пенсійної реформи поки перебуває на етапі узгодження деталей і вже днями його узгодять з Міжнародним валютним фондом і відправлять на розгляд Кабінету міністрів.

Про це журналістам розповів міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє «Слово і Діло».

«Йдуть підрахунки, обчислення, йдуть узгодження деталей. Ми дуже тісно співпрацюємо з фахівцями Світового банку саме з проведення пенсійної реформи, наші фахівці працюють. Сьогодні, до речі, наші переговори триватимуть з місією МВФ з 16 годин, тому цю роботу ми завершимо в найближчі дні. Я думаю, що після закінчення роботи місія зробить відповідну заяву і ви почуєте її оцінку. І після цього законопроект вже буде з деталями підготовлений і винесений на Кабінет міністрів », - сказав Рева.

Він зазначив, що не виключає, що законопроект може розглянути і Рада реформ при Президентові і після цього почнеться його розгляд.

Рева обіцяє, що пенсійна реформа буде запущена з січня 2017 рокуСказано 23 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, 23 травня 2016 року Андрій Рева пообіцяв, що пенсійна реформа буде запущена з 1 січня 2017 року. Однак він не зміг стримати обіцянку. Пізніше, глава Мінсоцполітики розповів, чому не виконав обіцянку.

Слід також зазначити, що відповідно до моніторингу «Слово і Діло», Рева дав 18 обіцянок, із них 6 виконав, а 2 – провалив. Рівень його відповідальності – 33%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: