Саакашвілі закликає відгородитися від Донбасу стіною

Читать на русском
Саакашвілі повідомив, що на кордоні з окупованим Донбасом потрібно спорудити стіну і сконцентруватися на вирішенні проблем решти України.
Міхеїл Саакашвілі

Міхеїл Саакашвілі, екс-глава Одеської області, виступає за спорудження стіни, яка відокремила б окуповану частину Донбасу від решти території України.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на сторінку Саакашвілі в Fаcebook.

«Я за те, щоб спорудити велику стін (не яценюківську, а справжню) і тимчасово відгородитися від окупованої частини Донбасу, сконцентруватися на решті України», - написав він на сторінці в Фейсбуці в середу.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк пообіцяв продовжити реалізацію проекту "Стіна" на кордоні з Російською ФедерацієюСказано 9 грудня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Також Саакашвілі висловив упевненість в поверненні окупованих територій, але «після того, як переможемо корупцію і почнемо швидкий розвиток». «Але щоб їх повернути швидше, зміни в першу чергу повинні відбутися в Києві», - вважає політик.

Нагадаємо, що на реалізацію проекту «Стіна» на кордоні з Росією в 2017 році виділено 200 мільйонів гривень, роботи продовжаться, щойно це дозволить погода.

Зазначимо також, що екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк ще 25 вересня 2014 року обіцяв, що Україна завершить перший етап робіт зі створення "Стіни" на кордоні з РФ 30 вересня. Однак, ці слова політика так і не були втілені в життя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: