У КМДА назвали суму коштів, недоотриманих через нелегальні газові заправки

Читать на русском
У Київській міській державній адміністрації підрахували, скільки столичний бюджет недоотримав через нелегальні заправки.

На сьогодні в столиці розташовано близько 400 нелегальних пунктів продажу зрідженого газу і дизельного палива, через що в минулому році бюджет Києва недоотримав понад півмільярда гривень.

Про це журналістам під час брифінгу повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми знаємо про те, що в місті знаходиться близько 400 нелегальних пунктів продажу зрідженого газу і дизельного палива. Тільки за минулий рік за розрахунками експертів приблизно 569 мільйонів гривень недоотримано місцевим бюджетом столиці. Щодня приблизно півмільйона киян перебувають у небезпеці через можливість надзвичайних ситуацій на таких нелегальних модулях», – сказав він.

Також, за словами Бондаренка, меморандум, підписаний між КМДА, нафтогазовою асоціацією і провідними гравцями ринку, спрямований на усунення факторів ризику небезпеки для життя, здоров'я, майна киян, які виникли через діяльність нелегальних пунктів продажу зрідженого газу і дизельного пального.

«Це ще один крок, спрямований на наведення порядку в місті. Сьогодні ми об'єднуємо зусилля спільно з основними компаніями, які працюють не тільки на рикну столиці, а й на ринку України, для наведення порядку ліквідації та газових модулів і дизельного палива на території столиці», – додав чиновник.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв демонтувати незаконно встановлені газові заправкиСказано 15 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, у КМДА пообіцяли демонтувати всі нелегальні заправки до кінця квітня.

Раніше мер Києва Віталій Кличко пообіцяв демонтувати незаконно встановлені газові заправки. Дана його обіцянка перебуває в процесі виконання.

Також, міський голова обіцяв перевірити всі нафтобази і автозаправки в столиці після пожежі нафтобази під Васильковим.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: