Ситника хочуть запросити на засідання Ради

Читать на русском
Комітет Верховної Ради з питань оборони і національної безпеки планує заслухати звіт голови Національного антикорупційного бюро щодо розслідування корупції в Міністерстві оборони, Збройних силах України, розкраданні там майна.
Артем Ситник

Парламентський комітет з питань національної безпеки і оборони звернувся до голови Верховної Ради Андрію Парубію з пропозицією заслухати на пленарному засіданні у п'ятницю, 14 квітня, керівника Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Про це на засіданні заявив керівник комітету Сергій Пашинський, передає «Слово і Діло».

«Комітет Верховної Ради з питань оборони і національної безпеки звертається до спікера з пропозицією поставити на ранковому засіданні у четвер, 13 квітня – ред) на голосування питання про звіт голови Національного антикорупційного бюро в п'ятницю щодо розслідування корупції в Міністерстві оборони, Збройних силах України, розкраданні там майна», - сказав Пашинський.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє, що найближчим часом НАБУ надасть остаточну відповідь по справі МартиненкаСказано 16 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Зазначається, що комітет запрошував Ситника на своє засідання у середу, 12 квітня, однак Ситник на засідання не прийшов.

Профільний комітет планував заслухати інформацію Ситника про поточний стан розслідування корупційних справ у сфері національної безпеки і оборони.

Раніше директора Бюро Артема Ситника викликали в Адміністрацію Президента після обшуків, проведених Національним антикорупційним бюро в Національному банку України.

Зазначимо, до кінця весни Національне антикорупційне бюро України має отримати право самостійно знімати інформацію з каналів зв'язку і проводити слідчих дій під прикриттям.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: