Сотник не внесла обіцяні поправки до законопроекту про Конституційний суд

Читать на русском
Як зазначено на офіційному сайті Верховної Ради України, серед 900 поправок, що надійшли до законопроекту, від нардепа Олени Сотник жодної поправки внесено не було.
Олена Сотник

Народний депутат України, член фракції "Самопоміч" Олена Сотник не виконала обіцянку внести поправки до законопроекту про Конституційний суд України щодо пенсійного забезпечення суддів та їхньої заробітної плати.

Обіцянку Сотник «Слово і Діло» зафіксувало 10 лютого 2017 року.

Як зазначено на офіційному сайті Верховної Ради України, серед 900 поправок, що надійшли до законопроекту, від нардепа Олени Сотник жодної поправки не надійшло.

Законопроект №5336-1 «Про Конституційний Суд України» було винесено на голосування ВРУ 11 квітня 2017 року, але не підтримано більшістю голосів. За ухвалення законопроекту проголосували лише 179 депутатів.

Зазначимо, нардеп Олена Сотник дала всього 41 обіцянку, з яких виконала 15, а 7 – не реалізувала. Іще 19 обіцянок наразі перебувають у процесі виконання.

На порталі «Слово і Діло» можна не лише переглянути досьє з обіцянками Олени Сотник, але й порівняти її рівень відповідальності з даними щодо інших народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: