Росія вважає ультиматум Тіллерсона «грою м'язами»

Читать на русском
Міністерство закордонних справ Росії вважає заяву держсекретаря США Рекса Тіллерсона щодо Сирії не ультиматумом, а «грою м'язів».

Міністерство закордонних справ Росії вважає заяву держсекретаря США Рекса Тіллерсона щодо Сирії не ультиматумом, а «грою м'язів».

Як інформує «Слово і Діло», сьогодні Тіллерсон поставив ультиматум Росії, заявивши, що їй слід вибрати: або партнерство з США, або підтримка сирійського президента Башара Асада.

Сьогодні він приїхав в Москву, де завтра зустрінеться з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.

Глави МЗС G7 не змогли затвердити санкції проти РФ за хімічну атаку в СиріїГлава Міністерства закордонних справ Італії Анджеліно Альфано повідомив, що санкції проти Російської Федерації не вдалося затвердити.

«Не як ультиматум, я розглядаю як політичну заяву, як таку гру м'язами перед початком переговорів. Це цілком в руслі підходів Вашингтона», - заявила офіційний представник російського МЗС Марія Захарова.

Тіллерсон вже заявляв, що адміністрація США переконана, що саме режим Асада застосував хімзброю проти цивільних.

Раніше повідомлялося, що Рекс Тіллерсон 10 квітня прибув до Італії на дводенну зустріч міністрів G7 промислово розвинених країн, які планують окреме засідання присвятити кризи в Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: