Путін повідомив про підготовку нових хімічних атак у Сирії

Читать на русском
Президент РФ Володимир Путін повідомив про підготовку нових провокацій з хімзброєю в Сирії з метою звинувачення сирійської влади в його застосуванні.
Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін заявив про підготовку «нових провокацій з хімзброєю» в Сирії з метою звинувачення сирійської влади в її застосуванні.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Дождь».

На брифінгу за підсумками переговорів з президентом Італії Серджо Маттареллою, Путін повідомив про підготовку нових провокацій з хімзброєю в Сирії.

Військові кампанії Путіна: чи є рецепти протидії РФ?Політичний експерт поділився міркуваннями щодо політики нової адміністрації США стосовно дій РФ на Близькому Сході та в Україні.

«Тепер про те, чи можливі нові удари або неможливі. У нас є інформація з різних джерел, що подібні провокації (а я по-іншому це назвати не можу) готуються і в інших регіонах Сирії, в тому числі в південних передмістях Дамаска, де збираються підкинути знову якусь речовину і звинуватити в його застосуванні сирійські офіційні влади», - сказав Президент РФ.

Він підкреслив, що «будь-який прояв подібного роду гідний того, щоб його ретельно розслідувати». Також Путін повідомив, що збирається офіційно звернутися в ООН в Гаазі і закликати міжнародне співтовариство ретельно розслідувати ці прояви.

Зазначимо, що сьогодні міністри закордонних справ країн «Великої сімки» (G7) не змогли домовитися про запровадження нових санкцій проти Російської Федерації через хімічну атаку в Сирії.

Як повідомлялося в ЗМІ, Росія заздалегідь знала про газову атаку в Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: