Російські окупанти знищують природу Криму та забудовують пляжі

Читать на русском
За повідомленнями місцевих жителів, російські окупанти знищують природа та цілющий клімат півострова, забудовують пляжі.
Забудова пляжів Криму

Кримчани виступають проти знищення російськими окупантами природи селища Гурзуф, а також забудови пляжів.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «УНІАН».

У Facebook-спільноті «Гурівські Камені» з'явилися фото і відео, на яких зображено знищення російськими окупантами природи Гурзуфу на Кримському півострові.

Повернути Крим: обіцянки українських політиків через три роки після анексіїУ день третьої річниці фактичної окупації Криму, документально закріпленої так званим «референдумом» про статус півострова, «Слово і Діло» вирішило нагадати українським політикам про те, що вони обіцяли зробити для повернення республіки.

«У Вербну Воскресіння 2017 на селищному пляжі Гурзуфу «Гурівські Камені» компанією «Будгазмонтаж» ведуться будівельні роботи! Знищується природа і цілющий клімат Криму! Руйнується мальовничий ландшафт Гурзуфау! Забудовується берег, незважаючи на протести місцевих жителів!»- написала місцева мешканка Наталія Куценко.

Як бачимо, жителі Гурзуфу активно виступають проти захоплення та забудови пляжів «Гурівські Камені» та інших комунальних територій на території Артеку і Гурзуфу, а також проти окупаційної влади, яка порушує конституційні права кримчан. Але, як видно, «чиновники» не звертають уваги на думку жителів півострову.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, жителі Криму зможуть поїхати до ЄС без віз тільки з українським паспортом.

13 липня 2016 року народний депутат України Мустафа Джемілєв пообіцяв домогтись скасування статусу нерезидентів для переселенців з Криму. Поки що ця обіцянка перебуває в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: