Блокада Донбасу: на Луганщині згорнули один редут

Читать на русском
Активісти блокади на Донбасі демонтували редут в Попаснянському районі Луганської області.

Активісти блокади на Донбасі демонтували редут в Попаснянському районі Луганської області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Луганській області, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, у понеділок, 10 квітня, до чергової частини Попаснянського відділу поліції звернулися працівники «Укрзалізниці» з повідомленням про те, що при здійсненні робочою групою об'їзду залізничних шляхів, їх зупинили активісти блокади і не дозволили продовжити здійснювати роботу з обстеження цілісності залізничних шляхів.

На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи.

«Задокументувавши факт перешкоджання роботи працівникам «Укрзалізниці», співробітники поліції і активісти блокади дійшли згоди, що на цей момент відсутня доцільність функціонування так званого редуту «Богдан» і перебування в ньому учасників блокади», - йдеться в повідомленні.

Блокада окупованих територій: хронологія та деталі рішення РНБОУ відповідь на «націоналізацію» українських підприємств, розташованих на непідконтрольних територіях, РНБО посилила заходи з блокування ОРДЛО.

У поліції підкреслили, що було ухвалено спільне рішення з метою виконання рішення Ради національної безпеки і оборони облаштувати громадський пункт спостереження за участю активістів на залізничній станції «Светланове».

Водночас в Штабі блокади заявили, що «нацгвардійці разом з тітушками розгромили табір редуту» і затримали групу активістів. Вони також заявили, що «найближчим часом редут буде відновлений».

Нагадаємо, в Україні триває блокада залізничних шляхів, за якими поставляється вугілля з окупованих територій Донбасу.

В «Укрзалізниці» назвали суму збитків через блокаду Донбасу.

Раніше політолог розповів «Слову і Ділу» про політичні наслідки торгової ізоляції Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: