У Харкові поліція відтіснила активістів від Сбербанку РФ, є постраждалі

Читать на русском
Поліція відтіснила активістів Національного корпусу від відділення Ощадбанку РФ в Харкові: у сутичці постраждали один активіст і один поліцейський.
фото: Mediaport

Поліція відтіснила активістів «Національного корпусу» від відділення Ощадбанку РФ в Харкові: у сутичці постраждали один активіст і один поліцейський.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку лідера активістів Олега Ширяєва в Facebook.

«Батальйон Харків побив активістів« Національного Корпусу». Підтягуйтеся хто може, так починався Майдан. Активісти блокували банк, нічого не порушували... ось підсумок», – написав він.

На розміщеному в мережі відео можна побачити, що однин з активістів отримав травму голови.

10.04.17 Нацкорпус vs полиция, ул. Донец-ЗахаржевскогоОлег Ширяев, Facebook

У свою чергу в поліції Харкова заявили, що в сутичці постраждав один правоохоронець – він потрапив до лікарні з опіками обох очей.

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом блокування Ощадбанку РФ по ст. 2 ч.206 КК України (перешкоджання законній господарській діяльності).

Відділення банку розблокували від піноблоків, якими активісти замурували вхід в банк.

Зараз відділення не працює, поліція перекрила вхід в нього декількома шеренгами правоохоронців. Кілька десятків активістів стоять поруч з ними на проїзній частині, перекриваючи рух транспорту.

Нагадаємо, сьогодні представники «Національного корпусу» заблокували роботу Сбербанку РФ в центрі Києва на вул. Володимирській.

7 квітня Сбербанк РФ офіційно заявив про вихід з українського ринку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: