Насіров вимагає переглянути обраний для нього запобіжний захід

Читать на русском
Відсторонений голова ДФС Роман Насіров вимагає переглянути обраний йому сужжею запобіжний захід, так як сумнівається в його законності.
Роман Насіров

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров вимагає переглянути обраний йому суддею Солом'янського районного суду Києва Олександром Бобровником запобіжний захід.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення Насірова на своїй сторінці в Facebook.

«У мене всі сумніви розсіялися щодо законності і обгрунтованості рішень судді Солом'янського районного суду м.Києва Бобровников. Я вимагаю переглянути необґрунтований і безпідставний запобіжний захід, прийнятий суддею Солом'янського районного суду м.Києва Бобровником», - написав він.

Нагадаємо, що Насіров підозрюється в тому, що в період з травня 2015 року по березень 2016 року прийняв ряд необґрунтованих і незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами, задіяних в так званій «газовій схемі Онищенко», що призвело до нанесення державі збитків на загальну суму 2,019 млрд грн. Слідчі дії проходили в рамках розслідування фактів розкрадання коштів під час видобутку і продажу газу за договорами спільної діяльності з ПАТ «Укргазвидобування».

2 березня 2017 року голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров заявив, що буде пропонувати уряду провести деякі заходи щодо лібералізації податкового законодавства.

30 березня Правоохоронні органи затримали начальника департаменту погашення боргів Державної фіскальної служби Володимира Новікова як підозрюваного в спільництві в справі Романа Насірова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: