Росія виставила жорсткий ультиматум терористам «Л/ДНР»

Читать на русском
Народний депутат України Дмитро Тимчук повідомив про те, що Росія зажадала від бойовиків Л/ДНР взяти під контроль діяльність всіх силових структур в мережі Інтернет.
Володимир Путін

Росія в ультимативній формі зажадала від керівництва терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» взяти під повний контроль діяльність представників командного і рядового складу всіх "силових структур" в мережі Інтернет.

Про це повідомив у своєму Facebook народний депутат Дмитро Тимчук, координатор групи «Інформаційний супротив», пише Слово і Діло.

Тимчук повідомив, що на даний момент є вказівка ​​«Міністерства державної безпеки «ДНР» всім своїм співробітникам не реєструвати акаунти в соцмережах і видалити ті, що були створені раніше.

Разом з тим, «контррозвідка «ДНР» просить у російських кураторів дати пояснення, яким чином можна організувати контроль над подібною діяльністю в Інтернеті, так як на думку керівництва «контррозвідки» такий контроль всіх «силових структур «ДНР» технічно неможливий.

Річниця АТО: що завадило Україні успішно закінчити війнуЧерез три роки після початку бойових дій на Донбасі журналіст Денис Попович пригадує, як починалася АТО, і наводить факти, які завадили Україні успішно завершити бойові дії на Донбасі.

Нагадаємо, що 6 квітня в «ЛНР» знову було зірвано процес розведення військових сил в Станиці Луганській.

Зазначимо, що 3 червня 2016 року Тимчук пообіцяв опублікувати відомості про спонсорів терористів «ЛНР» та дотримався свого слова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: