Холодницький: розслідування справи Охендовського може затягнутися

Читать на русском
У Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі припускають, що розслідування у справі голови Центрвиборчкому Михайла Охендовського про чорну бухгалтерію Партії регіонів може бути продовжено на 2 місяці.
фото: politeka.net

У Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі припускають, що розслідування у справі голови Центрвиборчкому Михайла Охендовського про «чорну бухгалтерію» Партії регіонів може бути продовжено на 2 місяці.

Про це заявив керівник САП Назар Холодницький, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Детективи не закінчили слідство, воно ще триває. Якщо є необхідність, то доведеться продовжувати слідство. Мені детективи обіцяли закінчити цю справу ще до лютого. Не змогли. Зараз будемо бачити. Я чекаю пропозицій детективів. Поки їх немає, можливо, будуть завтра», - сказав він у відповідь на питання, чи готова прокуратура відправити обвинувальний акт до суду.

Він зазначив, що начальник ЦВК зараз залишається єдиним фігурантом справи про «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, якого повідомили про підозру.

Нагадаємо, 21 березня Холодницький заявив, що розслідування справи Охендовського триватиме до 14 квітня.

Сам Охендовський стверджує, що Генеральна прокуратура визнала його потерпілим у кримінальному провадженні щодо незаконного притягнення його до кримінальної відповідальності детективами Національного антикорупційного бюро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: