Ірина Луценко: Порошенко розмірковує над відставкою Гонтаревої

Читать на русском
Розмова президента України Петра Порошенка та голови Нацбанку Валерії Гонтаревої щодо її заяви про відставку з посади поки не відбулася.

Розмова президента України Петра Порошенка та голови Нацбанку Валерії Гонтаревої щодо її заяви про відставку з посади поки не відбулася.

Про це журналістів поінформувала представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко, повідомляє кореспондент «Укрінформу», пише «Слово і Діло».

«Президент обговорив з нами відставку Голови Національного банку Валерії Гонтаревої, він ще раз високо оцінив її роботу ... Президент ще не зустрівся з Валерією Гонтаревою, обговорення її заяви не відбулося. Не знаю, чи спробує він її умовити (залишитися на посаді - авт.), але він хоче почути аргументи Валерії Гонтаревої», - сказала Луценко.

Відставка Гонтаревої: чим запам’ятається українцям чинна глава НацбанкуІз 37 обіцянок, зафіксованих «Словом і Ділом», Валерія Гонтарева виконала наразі лише 14, ще 12 глава Нацбанку провалила.

Вона додала, що після того, як Президент зустрінеться з Гонтаревою і її аргументи про відставку будуть для нього прийнятними, то, «було проговорено з фракцією, що він проведе обов'язково консультації щодо кандидатур, які можуть розглядатися».

Сьогодні глава Нацбанку Валерія Гонтарєва офіційно оголосила про свою відставку.

Нагадаємо, інформація про відставку Гонтаревої з'явилася 3 квітня, проте в НБУ її не підтверджували.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: