Штаб АТО: 44 обстріли, двоє військових отримали поранення

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про минулу добу поблизу лінії конфлікту.

За минулу добу в зоні проведення АТО російсько-окупаційні війська 44 рази обстріляли опорні пункти Збройних сил України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Провокаційні обстріли сил АТО не припиняються. За минулу добу російсько-терористичні війська 44 рази обстріляли позиції Збройних Сил України. За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на приморському напрямку. Тут, у районі Новотроїцького, противник накривав наших захисників вогнем 120мм мінометів, протитанкових гранатометів та озброєння БМП. Оборонців Водяного, Лебединського та Красногорівки обстрілював з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По опорних пунктах поблизу Гнутового та Новогнатівки гатив з гранатометів, а в районі Павлополя та Новомихайлівки — з великокаліберних кулеметів. З БМП та стрілецької зброї ворог бив по морських піхотинцях поблизу Широкиного. Озброєння БМП застосував в районі Новогригорівки, а зі стрілецької обстріляв захисників Талаківки та Чермалика.

Три роки війни на Донбасі: ключові події АТО6 квітня минає рівно три роки з моменту спроб захоплення органів влади та правопорядку в Донецькій і Луганській області, з чого й почалися бойові дії в цих регіонах.

На донецькому напрямку, з мінометів калібру 82мм, з гранатометів різних систем та озброєння БМП були обстріляні наші позиції під Новогригорівкою. З протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру ворог гатив по захисниках Авдіївки та Шахти Бутівка. З протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бив по оборонцях Верхньоторецького та Зайцевого. В районів Пісків активізувались ворожі снайпери.

На луганському напрямку, з мінометів калібру 82мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог обстріляв наші опорні пункти в районі Новозванівки. З гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру відкривав вогонь по оборонцях Троїцького, Кримського та станиці Луганської. По захисниках Новотошківки противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

С начала суток боевики 4 раза открывали огонь – штаб АТОSlovoiDilo

Нагадаємо, станом на 1.

Раніше в штабі АТО підтвердили відсутність загиблих у лавах ЗСУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: