Глава британського МЗС скасував візит до РФ

Читать на русском
МЗС Великобританії офіційно оголосив про скасування візиту глави відомства Бориса Джонсона в Москву, який був запланований на 10 квітня.

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон скасував запланований на 10 квітня візит до Росії.

Про це він повідомив в Twitter, передає «Слово і Діло».

У Пентагоні перевіряють можливу причетність РФ до хімічної атаки в СиріїМіністерство оборони США перевіряє всі обставини хімічної атаки урядових сил Сирії в провінції Ідліб і можливу причетність до неї Росії.

«Я не полечу до Москви у понеділок, 10 квітня. Моїм пріоритетом є переговори з партнерами з «Великої сімки» щодо Сирії і підтримки Росією Асада», – зазначив Борис Джонсон.

Також глава МЗС Великобританії в заяві на сайті відомства повідомив: «Ми висловлюємо жаль з приводу підтримки Росією режиму Асада, навіть після застосування хімічної зброї проти мирних громадян. Закликаємо Росію зробити все можливе для досягнення політичного врегулювання в Сирії і працювати з міжнародним співтовариством, щоб гарантувати, що жахливі події минулого тижня ніколи не повторяться».

Нагадаємо, що 4 квітня жителі сирійського міста Хан-Шейхуні на північно-заході провінції Ідліб зазнали хімічної атаки. 6 квітня в сирійському місті Латамінах відбулася друга хімічна атака.

Зазначимо, що США запровадять нові економічні санкції проти Сирії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: