Рабінович передумав блокувати роботу Ради через голову НКРЕКП

Читать на русском
Народний депутат Рабінович обіцяв заблокувати трибуну Ради, якщо на засідання не прийде глава НКРЕКП Дмитро Вовк, проте так і не зробив цього.
Вадим РабіновичФото з відкритих джерел

Народний депутат Вадим Рабінович провалив обіцянку заблокувати роботу Верховної Ради, якщо на її засідання не прийде глава Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики й комунальних послуг Дмитро Вовк.

Вовка очікували в парламенті на пленарному засіданні 5 квітня, а обіцянку Рабіновича «Слово і Діло» зафіксувало за день до цього.

Зокрема, позафракційний нардеп погрожував, що разом з іншими парламентарями він буде не просто блокувати трибуну Ради, а зупинить її роботу взагалі.

Того ж дня парламент проголосував за запрошення на засідання в середу Вовка, щоб заслухати його пояснення щодо рішення про абонплату за користування газорозподільними мережами. Але той запрошення нардепів проігнорував і 5 квітня у Верховній Раді так і не виступив. Менше з тим, це не вплинуло на дії Рабіновича, і він разом із соратниками так і не заблокував роботу головного законодавчого органу.

Таким чином ще одна обіцянка Рабіновича надходить до розділу невиконаних. Всього їх у депутата 19 (із 48, зареєстрованих «Словом і Ділом»). Дізнатися, як тримають слово його колеги по парламенту, можна за посиланням.

Вадим Рабинович не заблокировал работу парламента из-за неявки Вовка на заседании ВРУSlovoiDilo

Символічно, що саме Рабінович на початку лютого обіцяв зареєструвати законопроект про запровадження кримінальної відповідальності для депутатів за невиконання обіцянок, причому це зобов'язання він реалізував.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: