Гройсман закликав посилити санкції проти РФ

Читать на русском
Гройсман повідомив, що Росія і надалі планує вбивати мирне населення, здійснювати обстріли, тому закликав чинити максимальний тиск на агресора.
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з главами країн Балтії, заявив про те, що слід збільшувати тиск на РФ та ні в якому разі не послаблювати санкції.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

Гройсман під час своєї промови зазначив, що санкції вводились як покарання агресору за нехтування кордонами, за нехтування міжнародним правом, за порушення суверенітету і цілісності незалежної України, а також за військове вторгнення. Він повідомив, що питання перегляду санкційної політики може бути поставлене лише тоді, коли агресор відмовиться від своїх планів.

«Плани Росії – це убивати мирне населення, здійснювати обстріли... Нам потрібно тільки посилювати тиск на агресора, на жаль, цим агресором є Росія, яка донедавна була нашим сусідом», - підсумував Гройсман.

Нагадаємо, що Гройсман обіцяв відновити життєзабезпечення Авдіївки, як тільки припиняться обстріли терористів і виконав свою обіцянку.

Російська влада за останні три роки агресії на території України здійснила понад 7 тисяч різних кібернетичних атак на території України. Про це раніше розповів міністр оборони України Степан Полторак під час візиту до Оттави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: