Кириленко розповів, коли буде створено меморіал Героїв Небесної сотні

Читать на русском
Кириленко хоче, щоб Меморіал Героїв Небесної Сотні припав до душі кожного українця. Міністр сподівається, що відкрити комплекс вдасться через два роки.
Вячеслав Кириленко

Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко повідомив про те, що створення Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні - Музею Революції гідності займе близько двох років.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми чітко розуміємо, що за 2 роки як мінімум, або як максимум, я думаю, повинен з'явитися меморіал і повинен з'явитися Музей Революції гідності», - сказав Кириленко.

Як зазначив міністр, композиція, котра зараз знаходиться в декількох музеях Києва, через два роки буде розміщуватися в одному приміщенні.

Кириленко також сказав, що складність створення меморіалу в тому, що він повинен припасти «до серця» кожному українцеві.

Нагадаємо, що 23 червня 2016 року віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що книжкова продукція з Російської Федерації, яка має пропагандистський характер не поступатиме в Україну і виконав свою обіцянку.

26 лютого 2016 року Кириленко заявив, що має намір якомога швидше встановити в Києві та Чернівцях пам'ятники Івану Миколайчуку, але ця обіцянка так і не була втілена в життя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: