Європарламент хоче ухвалити нову резолюцію проти Росії – ЗМІ

Читать на русском
Завтра, 6 квітня Європейський парламент на засіданні може прийняти резолюцію із закликом звільнити громадян, затриманих на антикорупційних мітингах в Росії.

Європейський парламент на засіданні 6 квітня прийме резолюцію із закликом звільнити громадян, затриманих на антикорупційних мітингах в Росії, а також зняти звинувачення з них і російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомив брюссельський кореспондент «Радіо Свобода» Рікард Йозвяк в Twitter, передає «Слово і Діло».

Експерт: Навальний – не та опозиційна сила, яка поведе натовп на барикадиПолітолог оцінив вагомість опозиції в РФ та розповів, чи зможе Захід запровадити персональні санкції проти російських чиновників.

«Європарламент завтра прийме резолюцію, що закликає до негайного звільнення і зняття звинувачень проти Навального та інших затриманих», - написав Йозвяк.

Нагадаємо, 26 березня протягом дня у двох найбільших містах Росії (Москві та Санкт-Петербурзі) затримали більше 1000 чоловік, які брали участь у антикорупційному мітингу.

У Москві на антикорупційному мітингу затриманий його організатор, опозиціонер Олексій Навальний. Також російська поліція затримала всіх співробітників офісу Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: