Геращенко отримав смс від Вороненкова за три хвилини до його вбивства

Читать на русском
Геращенко: мотив вбивства Вороненкова - це помста за те, що він перейшов на сторону України та хотів протидіяти гібридній війні РФ.
Антон Геращенко

Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко за три хвилини до вбивства отримав смс-повідомлення від Дениса Вороненкова.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«За три хвилини до своєї загибелі він надіслав мені смс, в якому розповів про свої останнє інтерв'ю сайту «Gordon.ua». З Денисом ми планували використати його знання для протидії гібридній війні Російської федерації. Мотив вбивства Вороненкова - це помста керівництва Росії за те, що він наважився перейти на сторону України. Має бути соромно тим людям, які декілька місяців критикували Дениса та говорили, що він зрадник та агент РФ. Він щиро намагався допомогти нашій державі в протистоянні з Росією», – повідомив Геращенко.

«Слідство точно знає, що вбивця Вороненкова пройшов навчання в спецшколах в РФ, його готували як терориста і закинули в Україну спочатку для того, щоб він займався диверсіями всередині батальйону Нацгвардії «Донбас». Потім перевели на нелегальне становище і задіяли в терористичному акті проти Вороненкова. Кілер був мотивований і готовий вбити Дениса за будь-яку ціну», – вважає нардеп.

«Головне питання залишається, хто віддав наказ на вбивство Вороненкова», - додав політик.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про те, що вбивця Вороненкова на початку березня відвідував Донбас, а це суперечить Закону України.

Декілька тижнів тому Геращенко запевнив, що за вбивство правоохоронців в Княжичах винним буде винесено вирок, але ця обіцянка поки що знаходиться в процесі виконання.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: