Найближчими днями в Україні збережеться тепла погода, але пройдуть дощі – Гідрометцентр

Читать на русском

У середу, 5 квітня, у більшості областей України очікуються дощі з грозами. У середу В Києві очікується дощ з грозою. Температура вдень від 14 до 16 тепла, вночі — від 5 до 7 тепла.

У найближчу добу, 5 квітня, територія України залишиться в теплій повітряній масі з температурою вище кліматичної норми; погоду Правобережжя визначатиме поле зниженого, Лівобережжя - підвищеного атмосферного тиску.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

Вночі на Закарпатті, Прикарпатті та у Вінницькій області, вдень на Правобережжі місцями очікується невеликий короткочасний дощ, гроза; на решті території - без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-10°, на півночі Лівобережжя 2-5° тепла; вдень 13-18°, на Закарпатті до 20°; в Карпатах вночі 1-5°, вдень 5-10° тепла.

У Києві вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, можлива гроза. Температура вночі 5-7°, вдень 14-16° тепла.

У четвер, 6 квітня, у західних, вдень і у північних, центральних та Одеській областях пройдуть дощі, в Карпатах - мокрий сніг, на решті території - без опадів. Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° тепла; вдень у західних областях 5-10°, на решті території 12-17 °; на високогір'ї Карпат вночі та вдень від 3 ° морозу до 2 ° тепла.

У Києві - вночі без опадів, вдень дощ. Температура вночі 5-7° тепла, вдень 14-16°.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: