Президент України відвідає Латвію та Данію

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко відвідає з офіційним візитом Латвію і Данію 4 і 5 квітня, де зустрінеться з першими особами держав.
Президент України Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко відвідає Латвію і Данію з офіційним візитом 4 і 5 квітня.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави, передає «Слово і Діло».

Порошенко 4 квітня відвідає Латвійську Республіку, де зустрінеться з президентом країни Раймондсом Вейонісом, прем'єр-міністром Марісом Кучінскісом, а також спікером Сейму (парламенту) Інарі Мурнієце.

Також Порошенко відвідає Національний реабілітаційний центр «Вайварі» в Юрмалі, де проходять реабілітацію українські військовослужбовці. Крім того, заплановано підписання низки двосторонніх документів.

5 квітня Президент здійснить офіційний візит до Королівства Данія, де у нього заплановані зустрічі з прем'єр-міністром Королівства Ларсом Лекке Расмуссеном і спікером Фолькетінгу (парламенту) Піа Кьерсгор.

Також відбудеться аудієнція Президента України і Королеви Данії Маргрет II. Запланована зустріч Глави держави з керівництвом провідних датських компаній.

Раніше Порошенко під час візиту на Мальту домовився з канцлером Німеччини Ангелою Меркель провести тристоронні телефонні переговори за участю президента Франції Франсуа Олланда про активізацію процесів у Мінському форматі.

Також відзначимо, що нерегулярні авіаційні перевезення офіційних делегацій на чолі з українським Президентом Петром Порошенком у 2017 році обійдуться у понад 35 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: