Поки невідомо, з якого аеропорту в Києві літатиме Ryanair

Читать на русском
Наразі невідомо, з якого саме аеропорту столиці здійснюватиме свої рейси лоукостер Ryanair.
airhint.com

Наразі невідомо, з якого аеропорту столиці здійснюватиме рейси лоукостер Ryanair.

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» поки не підписували жодних договорів із Ryanair, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на LIGA.net.

«Зараз підписаний лише протокол про наміри з Міністерством інфраструктури про досягнення умов для польотів Ryanair в Україні», – розповів генеральний директор «Борисполя» Павло Рябікін.

Літати доступно: авіакомпанії-лоукостери на ринку України«Слово і Діло» дослідило ринок лоукост-компаній на авіаційному ринку України й показало, які лоукостери вже літають з українських аеропортів.

За його словами, переговори ще тривають на рівні міністерства. Рябікін зазначив, що спочатку найбільший європейський лоукостер вів переговори з аеропортом «Київ» (Жуляни), однак не зміг домовитися про умови, тому «в останній момент з'явився «Бориспіль».

«Минулого тижня ми представили оферту для всіх перевізників, де перераховані умови надання знижок. 75% знижки даються для всіх авіакомпаній на їхні нові напрямки. Три рейси з чотирьох Ryanair автоматично потрапляють під ці знижки», – відповів гендиректор «Борисполя» на запитання про те, які умови аеропорт може запропонувати Ryanair.

Як стало відомо 15 березня, ірландський лоукостер Ryanair оголосив про відкриття семи нових маршрутів зі Львова до країн Європи. Рейси з Києва здійснюватимуться до Лондона, Манчестера, Стокгольма та Ейндховена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: