Гройсман оприлюднив свою е-декларацію за 2016 рік

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман подав електронну декларацію про доходи за минулий рік.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман подав електронну декларацію про доходи за минулий рік.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів, пише «Слово і Діло».

Згідно з декларацією, заробітна плата прем'єра в 2016 році склала 281 тис грн. Його дохід включає також відсотки по депозитах, розміщених в українських банках, в розмірі 154 тис грн.

Переважна частина доходу Гройсмана за 2016 рік отримана в результаті відчуження автомобіля і земельної ділянки, сформованого в результаті поділу ділянки, раніше зазначеного в електронній декларації за 2015 рік. Від зазначених операцій главою уряду отримано 11,130 млн грн. додатково від здачі в оренду належать прем'єру об'єктів нерухомого майна, які є в його власності вже багато років.

З отриманих доходів Гройсман виплатив минулого року понад 1,5 млн грн. податків. Доходи дружини прем'єр-міністра Олени Гройсман за 2016 рік склали 1,625 млн грн., з яких 1,4 млн грн. - доходи від ведення підприємницької діяльності.

  У 2016 році подружжям Гройсман об'єкти нерухомого майна, рухоме майно і нематеріальні активи не купувало.

Отримані цього року доходи і більшу частину задекларованої раніше готівки Гройсман та його родина, згідно з поданою декларацією, розмістили на рахунках в українських банківських установах.

Нагадаємо, раніше Гройсман порадив усім членам НАПК написати заяви про відставку через проблеми в роботі реєстру електронних декларацій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: