Пожежу на околиці Києва ліквідовано – ДСНС

Читать на русском
Причина виникнення пожежі на околиці Києва встановлюється правоохоронними органами. Жертв та постраждалих немає.

Пожежа на околиці Києва, на відкритій території на Осокорках, ліквідовано.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Пожежа на відкритій території на Осокорках ліквідовано. 29 березня в 22:11 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що на вул. Садова, виникла пожежа на відкритій території», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники попереджають про підвищення рівня води в річках УкраїниУ декількох областях України прогнозують підвищення рівня води. Очікується зростання на 0,2-0,7 м.

Як зазначається, на момент прибуття рятувальників площа пожежі на околиці Києва становила приблизно 3 тис. кв. м, в 0:50 пожежу було локалізовано, а о 1:40 на площі 4 тис. кв. м ліквідовано.

«До гасіння пожежі було залучено 5 одиниць основної та спеціальної техніки Київського гарнізону та 3 одиниці від рятувальників Київської області...Жертв і постраждалих немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, зараз правоохоронці встановлюють причину виникнення пожежі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29 березня в 22:11 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на околиці Києва. Як зазначається, на вул. Садовій виникла пожежа на відкритій території.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: