В адміністрації Бердянського порту тривають обшуки

Читать на русском

У Бердянському морському торговельному порту розповіли про проведення слідчих дій поліцейськими в адміністрації підприємства.

В адміністрації держпідприємства «Бердянський морський торговельний порт» співробітники Національної поліції та спецпризначенці проводять обшуки і вилучають документи.

Про це на власній сторінці в Facebook повідомляє прес-служба БМТП, передає «Слово і Діло».

Як повідомляє прес-служба, близько 10:15 у будівлю управління Бердянського морського торгового порту прибули слідчі Запорізького управління Нацполіції в супроводі співробітників департаменту захисту економіки, а також бійців спецпідрозділу «Скіф».

«На 20 хвилин був заблокований доступ працівників до будівлі управління. Наразі, після зустрічі з керівництвом підприємства сталася виїмка документів, які відносяться до діяльності державного підприємства «Бердянський морський торговельний порт». Юридична служба підприємства готує затребувані документи для передачі їх, згідно з установленим порядком», – наголошується в повідомленні.

На даний момент діяльність БМТП продовжується в звичайному режимі.

Нагадаємо, детективи НАБУ провели обшуки в Національному банку. Пізніше, директор НАБУ заявив, що слідчі дії стосуються керівництва НБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: