Куценко спростував інформацію про роботу помічником заступника голови «Батьківщини» Соболєва

Читать на русском
Прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко прокоментував інформацію про його роботу помічником заступника голови Батьківщини Соболєва.
Владислав Куценко

Прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко, який раніше працював помічником колишнього генерального прокурора Віктора Шокіна, спростував інформацію про його роботу в даний момент помічником заступника голови фракції «Батьківщини» Сергія Соболєва.

Про це він повідомив «Слову і Ділу» після публікації статті «Таємний план Шокіна».

«Прочитав Ваш матеріал про «таємний план Шокіна»! Дуже здивований поданій Вами інформації щодо мене. По-перше, помічником Сергія Соболєва я сьогодні не є, оскільки я продовжую обіймати прокурорську посаду в ГПУ. По-друге, помічником Соболєва я перестав бути в день мого призначення помічником генпрокурора, тобто з червня 2015», – зазначив прокурор ГПУ.

Також, за його словами, колишній генпрокурор Шокін не закривав жодних справ стосовного нього, «оскільки таких справ ніколи не було».

Детальніше про «таємний план Шокіна» і його зв'язок з політичною силою «Батьківщина» читайте в статті Ольги Василевської-Смаглюк.

Нагадаємо, коли стало відомо, що екс-генпрокурор Віктор Шокін намагається поновитися на посаді, ми порівняли політичну відповідальність усіх постмайданних глав ГПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: