Кабмін схвалив звіт про виконання держбюджету за 2016 рік

Читать на русском
Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні прийняв розпорядження Про схвалення звіту про виконання Закону України Про Державний бюджет України на 2016 рік без попереднього обговорення.

Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні прийняв розпорядження «Про схвалення звіту про виконання Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» без попереднього обговорення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Кабміну.

Звіт був схвалений одноголосно під час блокового голосування.

Таким чином уряд схвалив звіт про виконання держбюджету 2016 року з такими показниками: доходи в сумі 616283,2 млн гривень, витрати в сумі 684883,7 млн гривень, за обсягом повернення кредитів 5455 млн гривень, за обсягом надання кредитів 7116,6 млн гривень, з дефіцитом в сумі 70262,1 млн гривень.

Звіт про виконання держбюджету буде поданий до Верховної Ради, Президенту та Рахунковій палаті. Нагадаємо, за словами заступника міністра фінансів Оксани Маркарової державний бюджет на 2016 рік був виконаний на 97,6%.

Сьогодні уряд виділив 100 млн гривень на ліквідацію наслідків вибухів у Балаклії.

У лютому Кабмін схвалив оновлену концепцію управління державними фінансами, що передбачає запровадження середньострокового бюджетного планування терміном на три і більше років.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: